Målare i Södertälje

Vi hjälper alla inom måleri

Vi på Rista Måleri har ett brett utbud av måleritjänster, som vi erbjuder både dig som privatperson, företagare och fastighetsägare runt omkring i Södertälje och andra delar av Södermanlands län. Hos oss är det alltid du som kund som kommer i främsta rummet och som avgör vad du önskar få hjälp med samt när du känner dig nöjd med resultatet och inte längre känner att du behöver vår hjälp. Vi åtar oss båda små och stora projekt, både inomhus och utomhus och eftersträvar alltid kvalitativa och hållbara resultat. Vi är det perfekta valet, för alla som behöver anlita en målare i Södertälje.

Vore detta intressant för dig?

Om du tycker att det låter intressant och om du vill ta del av våra tjänster, så är du välkommen att kontakta oss, så berättar vi mera. Du når oss både via mejl och telefon. Vi ser fram emot att höra från dig.  Välkommen till Rista Måleri.

Vi arbetar för dig

Tillsammans med dig kommer våra medarbetare fram till de färger som passar bäst  för ditt hem och ger dig perfekta resultat som håller hög kvalitet i många år framåt. Vår målsättning är att du som kund ska vara 100 procent nöjd med resultatet  efter avslutat uppdrag. Vi håller förmånliga priser och vi lämnar dessutom alltid garantier på alla projekt, som våra målare åtagit sig och utfört. När vi planerar och genomför våra uppdrag, så är det alltid de förutsättningar, behov och önskemål, som våra kunder har, som är det som betyder mest för oss. Ingen som anlitar oss skall känna att den inte får den hjälp, som den är i behov av. Vi vill kunna vara allas förstahandsval, när de söker duktiga, pålitliga och engagerade målare i Södertälje eller dess omnejd. Kontakta oss redan i dag, så skall vi se till att du får ett ypperligt resultat.